Zo geil slaafje van me, hier volgen 10 opdrachten die allemaal precies zoals ze er staan moet uitvoeren. Je mag pas de volgende opdracht lezen als je de vorige hebt uitgevoerd.
Jij als slaafje brengt verslag uit naar mij wanneer dat in de opdrachten staat, aan het einde moet je 10 opdrachten voor mij verzinnen en mailen naar slaafvincent@hotmail.com. Als ik die heb uitgevoerd dan stuur ik jou weer 10 opdrachten. Zo zijn we elkaars meester(es) en slaafje. Vind je de opdrachten te grof of niet hard genoeg dan kan je dat op gepaste wijze melden aan je meester. Veel plezier slaafje, lees je eerste opdracht maar.

Opdracht 1.

Als je nog geen kaal kutje hebt dan ga je nu heel snel je kutje scheren en scheer je je kutje tot de volgende opdrachten komen minimaal 1x in de 3 dagen. Ook moet je elke keer als je klaar bent met scheren je darmen lekker doorspoelen met koud water(2x). Ga maar snel naar de douche.
Als je klaar bent dan ga je helemaal naakt je 2e opdracht lezen.

Opdracht 2.

Zo geil slavinnetje nu ben je lekker schoon. Je pakt straks 4 wasknijpers en doet er 2 op je tepels en 2 op je geile kutlipjes. Als je dat gedaan hebt dan trek je je kortste rokje aan en een trui die niet al te los is zodat straks iedereen kan zien dat je die knijpers op je tieten hebt.
Je mag verder alleen nog maar sokken en schoenen aantrekken, en dus geen ondergoed!!
Ga je nu maar snel aankleden want het duurt veel te lang met jou.

Opdracht 3.

Zo nu je lekker geil bent gekleed doe je straks je jas aan en ga je op de fiets naar de supermarkt en ga je boodschappen doen. Alleen op de fiets mag je je jas dicht doen, daarna doe je hem weer open zodat iedereen je mooie ronde vormen kan zien.
Als je eenmaal in de supermarkt bent dan vraag je aan een mannelijke medewerker of je even van het toilet gebruik mag maken. Als je eenmaal op het toilet bent dan kleed je je helemaal uit en ga je je lekker vingeren. Let op je mag nog niet klaar komen!!
Je haalt nu de knijpers van je tepels en kutlipjes af en je knijpt hard op de plekken waar de knijpers zaten. Onder dat je dat doet zucht je hard en lang. Nu doe je de knijpers weer terug op je tepels en kutlipjes en je vingert jezelf klaar.
Daarna kan je gewoon je boodschappen gaan doen, maar vergeet geen kaarsen te halen (een paar dikke en een paar dunne)

Opdracht 4.

Zo heb je lekker boodschappen gedaan? Je kleed je nu weer helemaal uit en de knijpers mag je van je lichaam verwijderen.
Je pakt straks een theedoek en dan ga je helemaal naakt op je balkon/ in je tuin/ voor het raam staan. Je bindt de theedoek voor je ogen en je begint je zelf heerlijk te betasten. Dit doe je ongeveer 10 minuten lang en dan mag je even wat voor je zelf gaan doen. Over een uur begin je de volgende opdracht te lezen.

Opdracht 5.

Zo, Je pakt nu een fles shampoo/douchegel en je smeert het op je kontje. Als je dat gedaan hebt dan pak je 2 kaarsen en die steek je in je kontje en in je kutje. Ik wil geen gezeur die kaarsen steek je er zo diep in dat die in je kutje niet meer te zien is en die in je reetje mag maar 1cm uitsteken. Dan ga je achter je computer ZITTEN en dan stuur je mij een mailtje over hoe het met de opdrachten gaat, en dat je het groffer wilt. De rest van de dag hou je de kaarsen in je en lees je voor dat je gaat slapen de volgende opdracht.

Opdracht 6.

Zo je gaat zo slapen dus…. Eerst even dit.
Haal de kaarsen uit je kutje en kontje, en lik ze alle twee lekker af, als je die uit je kontje niet aflikt dan mail je mij waarom je dat niet hebt gedaan en dan zal ik een extra straf voor je bedenken.
Je bindt voordat je gaat slapen eerst je tieten lekker strak af zodat ze lekker hard en paars worden.
Als je eenmaal helemaal naakt in bed ligt dan doe je je benen wijd en geef je 60 stevige klappen op je kutje. Daarna moet je je klaarvingeren. Ga dan lekker slapen en lees morgen als je wakker wordt meteen de volgende opdracht!

Opdracht 7.

Zo je bent benieuwd naar je volgende opdracht!!
Eerst maak je de touwen om je tieten los en masseer je je tieten lekker hard.
Voor vandaag krijg je deze opdracht.
Vandaag mag je 4 kledingstukken (incl. Sokken/schoenen) uitzoeken om aan te trekken. Een hiervan is je mooiste stringetje. Je gaat weer naar de supermarkt. Je vraagt weer aan een medewerker of je naar het toilet kan.
Bij de toiletten aangekomen probeer je op de mannentoilet te komen, als je daarvoor moet wachten dan doe je dat. Eenmaal op het toilet kleed je jezelf helemaal uit en bevredig je jezelf met behulp van je stringetje zodat deze lekker vochtig wordt. JE MAG NIET KLAARKOMEN! Nu kleed je je weer aan maar je string hang je aan de WC. Nu ga je rustig boodschappen doen en als je bijna klaar bent met boodschappen doen zoek je de werknemer op aan wie je vroeg of je naar de wc kon gaan, je legt hem uit dat je wat vergeten bent en je gaat je stringetje halen. Weer op de wc kleed je je helemaal uit en begin je je weer te vingeren ditmaal kom je luidruchtig klaar. Lees voor het slapen de volgende opdracht.

Opdracht 8.

Je bind je tieten weer af en je pakt 2 kaarsen en stopt deze in je kontje en in je kutje, de hele nacht hou je deze in je.
Pas na 3 keer klaargekomen te zijn mag je gaan slapen. Als je wakker bent morgen lees je meteen de volgende opdracht!!!

Opdracht 9.

Goedemorgen slaafje!!
Kleed je helemaal uit als je nog niet naakt bent.
Ik hoop niet dat je de kaarsen uit je kutje en kontje hebt gehaald, als je dat wel hebt gedaan dan stop je ze nu terug en lees je daarna verder.
Pak straks 2 wasknijpers en doe deze op je kutlipjes.
Trek daarna een badjas/ lange jas aan en vinger je zelf 15 minuten lang zonder klaar te komen. Doe het NU!! Als je klaar bent met vingeren dan lees je opdracht 10!

Opdracht 10.

Bel bij je buren aan en vraag of zij nog wat koffie hebben. Als de buur zich omdraait om koffie te halen dan doe je je (bad)jas open voor een paar seconden en dan weer dicht.
De rest van de dag heb je om voor mij weer strenge vernederende opdrachten te bedenken.

Groetjes jou meester/slaaf vincent

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Opdrachten, 7.8 out of 10 based on 6 ratings